Vintern och den tidiga våren genom instagram

1Oj vad kass jag har varit på att uppdatera min instagram de senaste månaderna… Jag hoppas att vårljuset för med sig lite mer fotopepp. Tills dess tänkte jag ändå att vi skulle backa tillbaka lite grann och kolla på hur mitt flöde sett ut tills nu. Först en bild från december när jag bakade Emily Dahls magiska saffranssnurror.

2Januaripepp i form av en ny kalender iklädd William Morris-tapet.

3När jag fick se min skugga för första gången på alldeles för länge i februarisolen.

4I mars var jag bjuden till Tina för att fira Mirandas förelsedag med melodifestivalenmys och andra festligheter.

5Och gick på ”fandom”-sittning med Radio AF.

6 I helgen åkte som sagt jag och mina föräldrar på utflykt till Landskrona. 

7Och så var vi på IKEA där jag köpte ett mindre träd. Den här bilden är egentligen min mammas, men det var jag som stod för redigeringen så den fick vara med ändå! 

08:00

2 kommentarer

  1. elenore den 2016-04-26 säger:

    Vart har du köpt det fina mobilfodralet?

Lämna en kommentar: