Vi ska flytta

6På grund av olika anledningar kände jag och Karl att det var dags att säga upp vårt gårdshus som vi hyr i andrahand och leta efter ett annat boende. I förra veckan skrev vi på ett kontrakt för en alldeles egen lägenhet! I augusti flyttar vi till våning två i ett tegelhus byggt 1902 med brädgolv och stora, ljusa fönster. Längtar så mycket att jag knapp vet vad jag ska ta mig till. Hoppas att ni hänger med!

10:00

2 kommentarer

  1. alexandranana den 2015-04-02 säger:

    Nä, vad fint! Grattis! Hur fick ni tag på den? Mitt drömboende just nu utgörs just av en sekelskiftslägenhet i Lund, så fint fint fint.

    • Lisen Edwardsson den 2015-04-03 säger:

      Tack snälla du! Vi har faktiskt köpt den. Men håll utkik på Blocket, jag har en kompis som precis ska flytta in in ett kollektiv som huserar i en superfin sekelskiftslägenhet. Så det finns andra sätt också! :)

Lämna en kommentar: