Två klänningar, en jumper och två par byxor

3Låt oss titta på lite nya saker som hamnat i min garderob på sistone! Den här klänningen hade en kvinna på tåget och jag var bara tvungen att fråga var den kom ifrån. H&M visade det sig, så jag sprang och köpte en likadan helgen efter. Älskar den så himla mycket och har den på idag för att känna mig fredagsfin!

4Den här klänningen från Jumperfabriken hittade jag i en liten second hand butik i Lund. Egentligen känns den inte alls representativ för min stil idag utan kanske lite för gullig, men den satt helt perfekt och kostade bara 75 kronor så jag kunde inte låta bli. Tänker att det är en helt perfekt lindy hop-klänning.

5Den här jumpern köpte jag på lördagsloppisen på Södra Esplandaden, den är aningen liten men det gör inte så mycket för den kostade bara 20 kronor.

6Ett av mina bästa fynd är de här byxorna som kommer från min favorit-second handbutik i Helsingborg, men är ursprungligen av märket Armani. Höga i midjan med vida byxben och i en ull- och kashmirblandning. Tror jag betalade 30 kronor vilket ju egentligen borde betraktas som rån.

7Sist men inte minst hintar jag om dessa gröna manchesterbyxor som jag inhandlade på Humana. De är nog livets skönaste byxor vilket bevisades när jag skrev hela min hemtenta i dem förra veckan. Dock var de lite svårfotade, fast troligtvis är det bara så att jag inte riktigt förstår mig på min nya kamera än! Japp, det blev så att jag åkte till Malmö i måndags och slog till på en demo-variant av en Canon 700d. Jag är så pepp på att lära mig den ordentligt så att den här bloggen kan fyllas av härliga och inspirerande bilder!

11:59

Lämna en kommentar: