Tio frågor och tio svar

Jag blev utmanad av de underbara personerna Sofia och Elsa att svara på tio frågor. För enkelhetens skull har jag plockat ut fem stycken från vardera:

31. Om du var ett bakverk, vilket skulle du vara och varför?
En biskvi! Antingen en vanlig eller med citron och vit choklad. Kommer inte på någon annan anledning än att det är så jäkla gott!

2. Vilket är ditt bästa minne från 2014?
Alla de gångerna jag har cyklat hem mitt i natten under hösten och liksom skrattat för mig själv för att jag är så lycklig här.

43. Varför har du valt att utbilda dig till/jobba med det du gör?
Jag valde modevetenskap för att jag är väldigt intresserad av både modehistoria och hur vi förhåller oss till kläder. Samtidigt är jag egentligen inget större fan av dagens modebransch men tänker att jag kanske kan ändra på saker inifrån. Skulle jättegärna vilja jobba med hållbarhetsfrågor eller liknande!

4. Om du fick fem minuter i en tv-sändning (alla kanaler), vad skulle du förmedla då?
Då skulle jag påminna alla att vi behöver vara snällare mot varandra och vår planet.

55. Hur ser det ut runt omkring dig just nu?
Jag sitter på ovanvåningen vid ett rätt stökigt skrivbord med utsikt över tegel och hustak. Bredvid mig står en tvättställning och bakom en klädstång. (Lovar att jag ska visa hur det ser ut hemma hos oss snart)!

6. Vad finns på bordet vid din drömfrukost?
American pancakes med sirap, nybakt bröd med ost och marmelad, mängder av bakelser och ett gigantiskt tesortiment.

27. Vem är din största inspirationskälla vad gäller klädstil?
Jag är otroligt förvirrad i mina kläder just nu, vill förnya mig själv men sådant tar ju tid (speciellt när man köper allt second hand). I dagsläget märker jag att variationen av stilar i min klass påverkar mig, det är otroligt inspirerande att umgås med människor som har så bra koll!

8. Vad gör du för att slappna av?
Detta är nog min absolut största svaghet, jag har SÅ svårt att slappna av med gott samvete. Istället känner jag alltid att det finns någonting vettigare som jag borde ägna mig åt. Om det är någon som har några tips tas de tacksamt emot!

69. Vilken serie skulle du vilja leva i och då vilken karaktär?
Har verkligen inget självklart svar på den här frågan men säger Jess i New Girl!

10. Hur ser ditt liv ut om tio år om du fick drömma?
Att jag är trettio år då!? Jag hoppas att jag har ett roligt jobb som jag trivs med men massvis av tid till annat. Att jag och Karl har en egen lägenhet någonstans, kanske i Stockholm och snart barn. Jag vill gärna ha två stycken!

Eftersom jag är rätt sist på bollen skickar jag inte vidare några frågor, men om någon vill svara på samma som mig så vore det jätteroligt! Ha en fantastisk lördag!

13:51

Lämna en kommentar: