Skrivbordshörnan

16Ingenting är ju egentligen klart i lägenheten (blir man någonsin det?) men jag har ju lovat att ni ska få följa med i processen så här kommer en första inredningsuppdatering! Först tänkte jag att vi ska kika på vårt skrivbord som är placerat i ett hörn av vardagsrummet.

12Så här såg det ut innan, bockarna i ljust trä och den vita bänkskivan kommer ifrån IKEA och stolen har jag ju skrivit om förut.

13Ovanpå finns just nu korkunderlägg från IKEA och en skål från Orla Kiely som jag fick av min ena syster med familj i julas. Tror dock att den ska få husera flingsalt i framtiden men så länge passar den fint här.

14Under finns en korg som jag köpte på loppis utan att riktigt veta vad jag skulle ha den till. Här blev den perfekt för sladdar och sådant som man snabbt vill stoppa undan!

15Nu fattas bara någon slags låda med lock som vi kan gömma det fula bredbandet i. Samt en pennburk och kanske någon typ av anslagstavla eller kalender att ha på väggen bredvid.

14:00

5 kommentarer

 1. emmy den 2015-09-26 säger:

  Gud så fint ni kommer att ha det! Blir smått avundsjuk då jag är några år äldre än dig och har absolut inte råd att köpa en lägenhet haha! Lyllos er!

  • Lisen Edwardsson den 2015-09-26 säger:

   Hej Emmy och tack så mycket! Ja, det är verkligen lyllos oss! Vi hade turen att kunna använda alla våra fyra föräldrar som säkerhet och fick därför lånet beviljat. Det är verkligen en sådan fruktansvärt trist bostadsmarknad vi har just nu. Kram!

 2. emmy den 2015-09-30 säger:

  Ja det är för jäkligt men förhoppningsvis så kommer det att bli bättre! Ser fram emot att följa inredningen, och tack för världsfin blogg i övrigt! :) Kram

  • Lisen Edwardsson den 2015-09-30 säger:

   Vi får hålla tummarna helt enkelt! Tack för att du läser! Stor kram!

 3. jeanette den 2015-09-30 säger:

  Ojoj den hörnan har mycket potential :)

Lämna en kommentar: