sjuhundratjugonionde

50 51 52 53 54 55 56 576. Berätta om en person som inspirerar dig.

I dagsläget finns det nog ingen som inspirerar mig så mycket som Miriam Parkman stilmässigt. Hon driver bloggen Miriams Kafferep och har även en utmärkt instagram (som alla bilderna är lånade ifrån). Miriam har en garderob som förtjänar all avund i världen med fantastiska plagg från de bästa delarna av 1900-talets första hälft. Det som jag gillar så mycket med hennes stil är hur hon kombinerar allt, färger som jag aldrig först skulle tänka passar ihop smälter samman och bildar en vacker enhet. Miriams stil både inspirerar och på ett sätt utmanar mig att upptäcka nya sätt att bära mina egna kläder på!

17:54

3 kommentarer

 1. Sofia den 2013-12-06 säger:

  Hej! Här kommer världens tråkigaste kommentar men jag fann inte på annat råd: var har du köpt dina Dr Martens Mary Janes? Jag hittar dem inte i någon nätshop och det finns garanterat inte i någon affär nära mig.

  • Lisen Edwardsson den 2013-12-06 säger:

   Hej Sofia!

   Tycker inte alls att det var en tråkig kommentar, men tyvärr måste jag nog ge dig ett tråkigt svar! Jag köpte mina på en Dr. Martens-affär i London förra året, är rädd att de faktiskt inte finns kvar om du inte hittat dem.

 2. Miriam Parkman den 2013-12-09 säger:

  Tack tack tack Lisen för det här himla fina inlägget! Vad glad jag blir, vilken ära!
  Att få höra att man är inspirerande är den allra finaste komplimangen tycker jag. Extra glad blir jag över komplimangen om mina färgkombinationer; då detta är något jag verkligen älskar att hålla på med är det väldigt roligt när någon ser det och tar del av det. Tack, fint, God Jul och fortsätt vara och se ut precis som du vill!

Lämna en kommentar: