sjuhundranittioförsta – TÄVLING!

9Har ni kikat in på Uppsala Vintagefestivals facebooksida på sistone? Igår presenterades nämligen en rad olika aktiviteter som kommer att äga rum under helgen förutom själva mässan. Själv tänker jag inte missa Margareta Bäckström Öbergs föreläsning om modets historia, hon kan allt om vintage! Jag ser så fram emot festivalen och det vore dessutom väldigt roligt att träffa några av er där!

Vill du vinna en biljett till festivalen? Svara på frågan ”vilket är ditt bästa vintagefynd” i kommentarsfältet och glöm inte att skriva din mailadress. Sista tävlingsdag är på tisdag (25/3). Lycka till!

20:09

5 kommentarer

 1. Mariaa den 2014-03-20 säger:

  hittade en handväska i perfekt storlek som hade rosor och typ kaktusar och aloe vera-plantor(?) liksom ingraverat/tryckt i själva lädret som var så himla fin. när jag köpt den visade det sig att den knappt höll ihop i ett stycke så lämnade in den på lagning till en skomakare, vilket blev svindyrt, hahaha, men kände mig fett cool så det var typ värt det, och den kommer för alltid vara min bästa väska!

 2. Saga Höglund den 2014-03-24 säger:

  Jag har med mina nätta fötter, i storlek 40, svårt att hitta äldre skor som passar mig. Jag har letat och letat, men mina skor har inte verkat finnas. När Tidens Melodi slog upp sina portar i Stockholm blev jag glad som bara den. De hade skor i större storlekar! Men inte vilka som helst, utan ett par riktigt fräsiga 30-talare i metallic som dessutom satt som om de var gjorda för just mina fötter. Jag betalade strax över hundralappen för dem och var därmed ett riktigt kap. De gör sig lika bra på hyllorna som på dansgolvet och kommer vara mina följeslagare för resten av livet!

 3. Linda karlsson den 2014-03-25 säger:

  När jag fick reda på svärmorsgarderob. Då öppnade en hel värld med fantastiska kläder.
  Köpte mig en klänning som ser lite ut som ett förkläde .
  Den är grå och otroligt tjockt ull.
  Mycket vacker på samt man vet att jag verkligen är ensam om den :)
  Det gör klänningen underbar.
  ❤️

 4. Anna E den 2014-03-26 säger:

  Nej jag missade sista tävlingsdatum! Men jag kan berätta om mitt bästa vintagefynd ändå :) jag hittade en kjol i ett superhäftigt färgglatt mönster på en inomhusloppis för ett par år sedan. Jag blev totalt nerkärad i den, men velade ändå över om jag skulle köpa den eftersom den var några storlekar för stor för mig… Till slut vann hjärtat och jag köpte den. Tänkte att jag kunde sy in den eller trixa med den på annat sätt. Väl hemma så kom jag på den ultimat briljanta idén att göra om kjolen till en snygg väska! Resultatet blev superba och jag har alltid varit tacksam över mitt egna beslut den stunden på loppisen :D

  • Lisen Edwardsson den 2014-03-27 säger:

   Ja tyvärr hann du inte delta i tävlingen men det var superfint att höra din historia ändå! Kram!

Lämna en kommentar: