sjuhundranionde

För någon vecka sedan begav jag mig till Stockholm för att fira att Elsa Maria fyllt år!

168Väl där möttes jag av någoting lurvigt i en papperspåse. Vem var det som gömde sig?

169Kerstin så klart!

170Temat på kalaset var växtligheter av alla dess slag så jag hade klätt ut mig till ett höstträd!

171Bland annat de här personerna var med, Carrå, Jessica, Simon och så Elsa Maria förstås. En himla fin kväll blev det!

172Dagen efter åkte jag tidigt till vintagemässan för att hjälpa till i Lata Pigans monter och självklart även för att titta på allt fint. Med mig hem fick jag fyra svarta klänningar och två bruna kjolar som jag ska visa er en annan dag!

12:00

5 kommentarer

 1. Elsa Maria den 2013-10-16 säger:

  Åh! Min älskling! Fint att du kom, kära du!

  • Lisen Edwardsson den 2013-10-16 säger:

   Det var så roligt så! Hoppas att vi gör om något liknande snart! Kram!

 2. Ottilia den 2013-10-16 säger:

  Hej! Vilken fin blogg du har och bra värderingar:-) Om jag inte missförstått så bor du i Uppsala? Jag är lite nyfiken på den staden nämligen för jag vet inte så mycket om den. Förutom universitetet, domkyrkan, Pelle svanslös, vikingagravar och sånt där som de flesta vet. Kanske har du lust att göra ett Uppsala-inlägg med lite tips och tankar om livet i stan? Annars kanske du har något litet tips att dela med dig av så här på rak arm? Hursomhelst, tack tack!

  • Lisen Edwardsson den 2013-10-17 säger:

   Hej Ottila! Tack så hemskt mycket för dina fina ord! Du har helt rätt, jag bor i Uppsala och har gjort det i hela mitt liv! Självklart kan jag göra en lite guide! Det dröjer kanske dock ett tag för jag vill gärna göra det ordentligt! Har du några önskemål på något ämne du vill veta mer om? Så som museer, fik eller mer allmänna tankar om hur det är att bo här? På rak arm kan jag ge dig länken till en guide över Uppsalas alla vintage och second handbutiker som jag gjorde som projektarbete i trean på gymnasiet! Här hittar du den: https://www.facebook.com/vintageochsecondhandiuppsala Kram!

 3. Ottilia den 2013-10-24 säger:

  Hej igen! Men å vad kul!! Då ser jag fram emot den lilla guiden:-)) Och tack så mycket för tips om second handbutikerna! Och ja, det du nämnde skulle vara jätte intressant; museer, fik, livet och kanske om det finns några speciella tillställningar eller bara om det händer något speciellt trevligt du inte tycker man borde missa. Tack, tack vad fint!:-)

Lämna en kommentar: