Sitting med Radio AF: team Edward och kaninen Konrad

24 Häng med på lite fest! Förra fredagen hade Radio AF sittning på Blekingska nationen.

25Temat var ”fandom” vilket passade mig utmärkt eftersom jag då hade en anledning att införskaffa en team Edward- tröja! Som jag tidigare nämnt började jag läsa om hela Twiligtht-serien i julas och fann till min förvåning att jag gillade böckerna lika mycket som när jag var femton. Tror att det delvis beror på att min framtidsångest får mig att söka efter någon typ av nostalgisk trygghet.

26Förutom tröjan festade jag ytterligare till det med en massa glitter (pga sparkling in the sun).

27 Efter en matmässigt trist middag (men sällskapsmässigt 10/10) bar det av på mellanfest hos de här två fantastiska personerna, Disa och Julia!

2829Bäst av allt var detta!!! Disas trettonåriga kanin Konrad.

30Jag kunde knappt slita mig därifrån, har alldeles för få djurgosmöjligheter i mitt liv.

31Framåt klockan tolv begav vi oss tillbaka till Blekingska och dansade utan avbrott till den här briljanta DJ-trion tills de stängde.

10:48

Lämna en kommentar: