sexhundrationde

Två viktiga saker så här en fredagseftermiddag:

ActionAid har dragit igång kampanjen ”Tjejer som hejar på tjejer” som handlar om de fruktansvärda orättvisorna som råder för flickor världen över. Det finns två saker man kan göra för att hjälpa till: 1. Gå in på deras hemsida och köp en get! En get kostar 200 kronor och gör så att en tjej kan ta kontroll över sitt eget liv.  2. Sprid vidare den här filmen så att fler får upp ögonen!

Emmas Vintage, Volang och Vintageprylar (numera kallade Vintagefabriken) utmanar hela bloggvärlden att vara med och skänka pengar till Musikhjälpen. De kallar initiativet för Blogghjälpen och målet är att minst 100 personer ska delta! För 50, 100 eller 200 kronor är man med och bidrar till att barnen i slummen ska få tillgång till rent vatten!

Livets lotteri brukar det kallas och alldeles för ofta glömmer man bort att uppskatta vilken tur man egentligen hade. Det finns så många människor i världen som inte har tillgång till något så enkelt som en toalett eller känslan av att man kan bestämma själv. Därför är det så himla viktigt att vi alla hjälps åt så gott vi kan att hjälpa dem som inte hade samma tur som oss!

16:39

Lämna en kommentar: