sexhundrasextionde

25Förra veckan satte jag och Karl oss på ett tåg tillsammans med lite sushi och Arrested Development.

26Tåget tog oss till Lund där vi skulle övernatta på Lilla Hotellet.

27Efter en lång kvällspromenad köpte vi godis, bytte till myskläder och kollade på när bästa Håkan kallade kokböcker för ”cockbooks” på Skavlan.

28Morgonen där på började med god frukost!

29Och sedan gjorde vi oss i ordning och begav oss till Lunds Universitet. Själva anledningen till miniresan var nämligen att vi skulle gå på deras öppet hus!

30Efter ett par intressanta föreläsningar och en historisk rundtur tog vi en sista promenad runt igenom finaste innerstaden.

31 32 33Och sedan satte vi oss på tåget hem. Men alltså Lund, vilket stad! Vi tänker ju nämligen flytta dit näst nästa höst och nu känns det bara så oerhört rätt!

16:40

4 kommentarer

 1. Lisa den 2013-04-21 säger:

  Lund är en fantastik stad! Har pluggat här i snart 3 år och jag älskar det. Lagom stort och mysigt! Vad är det du ska plugga för ngt:)?

  • Lisen Edwardsson den 2013-04-21 säger:

   Åh vad härligt att höra! Jag blev verkligen helt kär i staden efter min lilla miniresa! Vad pluggar du för något? Jag tänkte faktiskt läsa modevetenskap! Kram!

 2. Lotta den 2013-04-26 säger:

  men nej! Uppsala är så mycket bättra och så är det ju hur svårt som helst att hitta bra boende i Lund. Vad glad jag är att läse distans på Lunds Universitetet och får bo i Berlin istället!

  • Lisen Edwardsson den 2013-04-29 säger:

   Uppsala är verkligen jättefint men efter att ha bott här i hela mitt liv känner jag att det är dags för något nytt! Dessutom råkar Lund ha mitt dröm-kandidatprogram, Modevetenskap! Men vad spännande, jag vill också bo i Berlin någon gång! Vad pluggar du för något?

Lämna en kommentar: