Resultat och ett soligt Lund

Hej kära ni! Jag är tillbaka från min internetfria vecka! Det gick… Helt okej. Det var ingen bra idé att ”se hur mycket jag kan få gjort” under en vecka då jag hade hemtenta, jag satt nämligen konstant med den från måndag till fredag. Totalt lyckades jag laga en ynka klänning. Men! Klädpåsen ligger åtminstone i vardagsrummet nu och jag känner mig pepp på att ta tag i den så småningom.

Själva internetlösheten gick faktiskt förvånansvärt bra och jag måste säga att jag kände mig mindre stressad än vanligt. Extra fint var det när jag tog en promenad i ett soligt Lund med bara musik i hörlurarna. Jag, som annars lyssnar på podcasts jämt tyckte det var otroligt skönt att riktigt insupa den ovanliga novembersolen, så här såg det ut:

81 82 83 84 85Hur fin är inte den här staden!? Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera er att testa något liknande, det var länge sedan sist jag hade så mycket tid till att bara tänka.

13:02

Lämna en kommentar: