Rester från en föräldrarvisit

4 Glad påsk! I helgen har mina föräldrar varit på besök och innan dess har jag befunnit mig i en pluggdimma beståendes av två stycken tentor. På onsdag har vi sista kursintroduktionen för den här terminen, så innan dess passar jag på att vara ledig på riktigt för en gångs skull.

5 Som sagt så var min mamma och pappa nere i Lund över helgen vilket var väldigt mysigt och lyxigt! Exempelvis har vi nu snittblommor hemma hos oss vilket aldrig har hänt förut (dels på grund av avsaknaden av en vas och dels på grund av kostnaden).

6Sedan köpte vi te i fin förpackning.

7Plus jordgubbar och brännvinsost vilket resulterade i världens lyxbrunch idag! Amerikanska pannkakor med citronsmak, jordgubbar, kokos, lönnsirap och jordnötssmör samt stekt bröd och te. Är typ fortfarande mätt så här en dag senare.

08:00

2 kommentarer

  1. Neamdring den 2016-03-28 säger:

    Clipper’s te är jättegott! Har du provat deras vita? :)

    • Lisen Edwardsson den 2016-03-28 säger:

      Nej det har jag inte, men det kanske jag borde? :)

Lämna en kommentar: