Renoveringen del ett: målning

Nu är det hög tid att visa några bilder från vår nya lägenhet! Jag själv älskar verkligen att följa renoveringsprocesser så jag hoppas att ni också kommer tycka att det är roligt!

1(Ursäkta den suddiga bilden, jag glömde bort att jag hade kameran i manuellt läge. I oktober ska jag gå en välbehövlig fotokurs med Emily Dahl). Först ut var sovrummet, eftersom de förra ägarna hade mängder med saker på väggarna över hela lägenheten gick mycket tid åt att spackla och slipa. Här ser man för övrigt var en av två kakelugnar har stått en gång i tiden. Vem tar ens bort en kakelugn? </3 Även sockellisten till vänster är borta men den lyckades vi hitta i källarförrådet så snart ska den tillbaka till sin riktiga plats.

2Efter att vi målat både tak och väggar insåg vi att alla karmar och lister skar sig mot den vitgråa färgen vi valt. Det var helt enkelt bara att cykla och köpa mer färg. Vi har ännu inte målat några dörrar så till höger ser ni hur det såg ut innan.

3Den här bilden på vardagsrummet är lite orättvis för riktigt så här gult var det ju inte.

4Men desto finare blev det efteråt i alla fall!

5Den här bilden på köket är lite mer sanningsenlig, där inne gick väggfärgen i en nästan grön nyans.

6Och nu ser det ut så här! Nu är det bara hallen och skafferiet kvar men det får bli senare i höst. Men alltså vilket slit det är att måla! Tur att resultatet verkligen är värt det.

08:00

Lämna en kommentar: