Radio AF

Under den här våren har jag engagerat mig i Lunds studentradio, Radio AF, och gått deras grundkurs i radioproduktion. Det har varit ett par helt fantastiska månader där jag har lärt känna massvis av bra personer!

20En fredag i april åkte hela gänget till Skanör på utflykt. Det första som hände var att Iara tappade och krossade hela sin vinflaska.

21I Skanör har Akademiska Föreningen nämligen fått ärva ett gigantiskt hus som numera fungerar som övernattningsplats för de olika studentföreningarna. Ångrar så att jag inte tog några bilder inuti, huset är helt otroligt fint med kakelugn, hemliga paneldörrar och gamla blommiga tapeter. Nästa gång lovar jag att bättra mig!

22Innan middagen roade vi oss med att gå en promenad och titta på den begynnande solnedgången.

23 24 På kvällen lekte vi mördarleken som går ut på att man ska ”döda” varandra genom att försöka hamna i samma rum som ens offer och skrika ”du är död”! Herregud vad nervöst det var, tillslut blev jag inputtad i en trång korridor och förlorade. Efteråt lekte vi vad som på skånska kallas ”sillakurragömma” som innebär att en person gömmer sig medan alla andra letar. Hittar man personen gömmer man sig med denne och så förlorar hen som är kvar sist.

25Veckan efter Skanör var det dags för sista onsdagsmötet så jag spände fast en inslagen discokula på pakethållaren och mötte upp Julia.

26Som hade bakat tårta!

27Anledningen var att vi ville tacka vår grundkursmamma Anton som varit så oerhört snäll och tagit hand om oss under våren!

28Kolla peppigt gäng! I höst ska jag och några av de här sända ett matprogram, säger till när det börjar närma sig och så!

09:00

2 kommentarer

  1. Sofia den 2015-05-21 säger:

    Skoj! Och kul med matprogram! Adam däribak på sista bilden är min bästis pojkvän för övrigt, lilla världen. kramis!

    • Lisen Edwardsson den 2015-05-21 säger:

      Jag upptäckte det faktiskt!!! Såg att ni umgicks på Valborg på Instagram så jag har redan frågat hur ni känner varandra! :)

Lämna en kommentar: