Pysselworkshop med Agnes från Hej Regina

46En lördag för någon vecka sedan begav jag mig till Helsingborg och Dunkers kulturhus för en pysselworkshop tillsammans med Agnes från Hej Regina.

47Dagen till ära skulle vi dekorera adventsstjärnor!

48Jag kan bli lite stressad när man ska sitta i grupp och vara ”kreativ”. Eftersom jag inte ser mig själv som en speciellt pysslig person blir jag lätt osäker. Men Agnes var så himla peppande, förklarade och gav tips vilket var superskönt. Det första jag kastade mig över var William Morris-tapeten eftersom den är cirka hur fin som helst. Sedan lånade jag en annan deltagares idé om att måla glitter på bladen, och så en guldsprayad baksida på det!

49Här är vi allesammans, fast ur Agnes kamera!

50Det var en väldigt mysig eftermiddag (bäst av allt var nog att lilla Ines var med). Tack igen till Agnes och Dunkers!

08:00

2 kommentarer

  1. agnes den 2015-12-16 säger:

    <3

  2. Sofia den 2015-12-16 säger:

    Så mysigt! Och vilken superfin stjärna du pysslade ihop :)

Lämna en kommentar: