Nyårsafton

Gott nytt 2016! Jag är tillbaka i Lund nu och kikar in här mellan all pluggstress. Låt oss dock fokusera på någonting roligare än de två uppsatserna jag borde skriva, nämligen nyårsafton!

1Vi var hemma hos Karl och tände varenda litet ljus och ljusslinga som fanns tillgängligt.

2Hängde upp serpentiner.

3Och blåste upp ballonger!

4På bordet fanns stjärnkonfetti och silvriga tutor. Vi var alltså maximalt kittade för ett bra nyår!

5Jag hade lagt håret med foam rollers dagen innan, men tyvärr hann de inte torka ordentligt så det höll inte alls lika bra som det kan göra.

6Över till kvällens deltagare, i Lund brukar vi benämna oss Uppsala-gänget eftersom det är vår gemensamma uppväxtstad, men när vi är hem-hemma blir det tvärtom istället. Först ut har vi Hanna!

7 Maria!

8Gustav!

9Lovisa (som får vara med i Lund-gänget även fast hon pluggar i Umeå).

13Och så Karl! Gerda fångades tyvärr inte på bild eftersom hon tog initiativet att fota nästan hela kvällen.

10Hon stod även för den briljanta förrätten, filodeg med grönkål, jordnötter och getostkräm!

11Till varmrätt blev det en rad goda grejer tillexempel saffranspasta, ungsgratinerad zucchini och någon typ av linser. Efterrätten fångades aldrig på kort men det var jag som hade bakat en key lime pie som serverades tillsammans med hallon och mango.

12Efter och under maten spelade vi Lovisas underhållande musikquiz (mitt lag förlorade tyvärr) och dansade innan vi rusade ut och skålade, samt försökte tända tomtebloss lagom till tolvslaget. Sedan begav vi oss till V-Dala-nation vilket var ett smärre misslyckande eftersom kvällen innehöll 70% köande och 30% dans. Men allt som allt var det ett fantastiskt fint nyår!

16:00

Lämna en kommentar: