När vi bar tjugotvå stycken flyttkartonger på huvudet

1En av de allra sista dagarna i Lund spenderades först på IKEA i Malmö där jag provade deras grönsaksbollar, de var rätt goda men tomatsåsen och pastan var ganska trist.

2Jag sportade min nya randiga tröja som jag köpte på COS i Köpenhamn dagen innan.

3Målet med resan vara att köpa tjugotvå stycken flyttkartonger som vi sedan bar hem på våra huvuden. Nu tänker ni kanske att flyttkartonger inte är så tunga men de blir liksom det när man lägger dem på hög.

4Efteråt var jag lite yr i huvudet men mötte ändå upp Fanny och Anneli. Fanny hade nämligen fått nycklarna till hennes nya korridorsrum och vi fick vara med och titta för första gången!

5Kolla fint rum och fina personer! Längtar så till Skåne så vi äntligen kan hänga igen.

6Dagen avslutades med saffransglass vilket kanske inte var så säsongsenligt men gott i alla fall. Sedan släpade Karl och jag alla våra saker till ett förråd, flyttstädade och sa hejdå till huset innan vi satte oss på ett tåg till Uppsala. Om lite mer än en vecka befinner vi oss dock i Lund igen!

10:52

Lämna en kommentar: