När Karl fyllde år

63Den tredje november gick jag upp tidigt och gjorde i ordning bananpannkakor med hallon och blåbär, rågbröd med avokado samt en ananas- och limesmoothie. (Om ni jämför med hur våra frukostar vanligtvis brukar se ut så förstår ni den extrema graden av lyx). Sedan sjöng jag ”ja må han leva” med min allra finaste morgonröst, vilket väckte en sovande och överraskad Karl.

64I paketet på brickan låg den här lilla filuren! En Kay Bojesen-apa som vi båda tittat på så himla länge, tror den kommer passa utmärkt i vår Stringhylla!

65Efter att jag varit på en föreläsning tog vi tåg tåget till Malmö för att gå på en promenad i Pildammsparken. Tyvärr laddade min kamera ur där, så resten av inlägget får illustreras med hjälp av telefonbilder.

66 67 Efter en snabb visit på Emmaus och Weekday begav vi oss (precis som förra året) till Vigårda Barbeque för middag.

68Deras vegoburgare får 3/5 av mig i betyg, men tillbehören vägde upp hela upplevelsen till 5/5. En så fin och lyckad dag!

08:00

Lämna en kommentar: