Några ögonblicksbilder från Berlin

I juni åkte jag, Karl och min mammas familj till Berlin för att fira att mormor hade fyllt 85 och att jag skulle fylla 22.

36Första dagen testade vi Dunkin Donuts som lunchefterrätt.

35 Och så gick Karl på bio medan jag skulle dansa lindy hop. Problemet var bara att de hade skrivit fel tid på hemsidan så jag var en timme tidig och fick sitta själv i en bar och peta på min telefon. När det äntligen skulle börja senarelades allt ytterligare eftersom Tyskland spelade mot något land i fotbolls EM. Tillslut fick jag i alla fall dansa lite grann.

37 38 Dagen efter promenerade vi omkring i Mitte och inhandlade en hel del fina kläder och lite glass.

44På lördagen vaknade jag upp som 22-åring vilket firades med superfrukost.

39Av Karl hade jag önskat mig en överraskningsdag som först ledde oss till Bauhaus-arkivet.

40 41Där vi köpte kaffe för rabattkupongerna som vi fick efter att ha råkat tacka ja till att fylla i en enkät om vår upplevelse av museet. En analog enkät på typ tio sidor bör tilläggas, det kändes väldigt typiskt tyskt.

43 Sedan strosade vi omkring i Kreuzberg, åt vietnamesisk mat och beställde drinkar och fika på ett gulligt litet café.

42 46 45På kvällen åt vi finmiddag med familjen innan vi mötte upp några vänner och hamnade tillslut (som sig bör) på en technoklubb. Det var en sådan oerhört fin liten resa, Berlin kan ju vara livets stad och jag tror bestämt att jag måste bosätta mig där någon gång i framtiden.

08:00

Lämna en kommentar: