Min helg ur telefonen:

43I fredags tittade solen äntligen fram genom molntäcket.

44Jag begav mig till Malmö där utsikten fortsatte imponera från busshållsplatsen på centralstationen.

45Jag åkte hem till Stella och efter lite rosé skyndade vi iväg till Inkonst där jazzkonsert med Jenny Wilson och Rebecka Törnqvist stod på schemat.

46Här är fina Stella!

47Och hennes kollega Ida som mötte upp oss på plats. Obligatorisk vi-är-pepp-toaselfie.

48Dagen efter sov jag jättelänge och smulade ner sängen med chips tillsammans med Karl och ett avsnitt av John Olivers Last Week Tonight. På kvällen tog jag mig till Malmö igen där jag åt middag tillsammans med ett gäng från lindy hopen. Vi höll till i Max lägenhet på 196 kvadratmeter (!!!) som han hyr tillsammans med fyra andra personer. En fantastisk sekelskifteslägenhet med typ fyra meter i tak, fiskbensparkett och stukaturer överallt. Jag kunde inte släppa hur fint allting var, och dessutom härligt att det fortfarande går att hyra sådana ställen! Tyvärr fotade jag ingenting innuti, men här är den lika överdådiga trappuppgången i alla fall.

49Efter en så himla trevlig middag cyklade vi till Tangopalatset där Lady Swing Orchestra spelade. Älskar att den här helgen till största del bestod av så mycket fantastiska, kvinnliga jazzmusiker.

50I källaren var det blues som gällde. Jag hade en fruktansvärt obehaglig första erfarenhet av blues för några år sedan och har nästan helt undvikt dansen sedan dess. Men till tonerna av Christoffer Johanssons magiska stämma kunde inte ens jag sitta kvar bakom mitt gömställe i ett hörn, utan vågade mig faktiskt på en dans vilket tillslut visade sig vara superkul bara man dansar med rätt person.

51Igår storstädade jag och Karl hela lägenheten och belönade oss själva med en tur till Hemmakväll och så var den aprilhelgen slut.

07:58

Lämna en kommentar: