Min födelsedag: en loppistur, en fyndad tavla och Lövstabruk

11Den 18 juni inträffade årets bästa dag, nämligen min födelsedag! Det finns verkligen få saker som jag gillar mer än att fylla år. Karl väckte mitt låtsassovande med blommor och frukost på sängen innehållandes baguette och den obligatoriska vanilj- eller äppelbullen.

12Precis som förra året åkte vi ut på en loppisutflykt!

13Bland annat stannade vi här, på Pepparkaksfabriken i Norrskedika.

14Där hittade vi den här fantastiska, handvävda tavlan som passar alldeles utmärkt i nya lägenheten.

15Sedan svängde vi förbi den pittoreska bruksorten Lövstabruk men luften var alldeles för kall så efter en kort promenad fick vi vända om till bilen igen.

1617
18Himla fint var det i alla fall,  jag skulle gärna åka dit och gå på visning någon gång. Den här eftermiddagen skyndade vi dock hem till Uppsala igen för att hinna i tid till kvällens födelsedagsmiddag. Jag glömde helt bort att fotografera men min mamma dokumenterade det gulliga sällskapet här. En utmärkt dag på alla vis!

08:00

2 kommentarer

  1. ISA den 2015-08-26 säger:

    Grattis i efterskott hörrdduuu! Älskar också att fylla år, MIN dag ju! :D

Lämna en kommentar: