Lucka nummer tretton

Lucka 13 – en bild ifrån ett avgörande ögonblick i år:

21Den här bilden togs för några veckor sedan, ungefär när hemtentan på terminens tredje kurs var inlämnad och vi hade en helt ledig helg för första gången på vad som kändes som en evighet. Jag lämnade in tentan 23.49 under fredagen så lördagen passerade i en trött dimma. På söndagen vaknade jag däremot som en helt ny människa med energi som inte funnits där på väldigt länge.

Sommaren efter gymnasiet började jag må rätt dåligt av olika anledningar och senare visade det sig att den utlösande faktorn var utmattning. Jag hade bara kört på helt utan att känna efter och när kroppen äntligen fick slappna av kapitulerade den. Där och då lovade jag mig själv att aldrig göra så här mot mig själv igen men det är onekligen lättare sagt än gjort när man är en prestationsmänniska av rang.

Under den här terminen har det varit extra svårt att prioritera mitt välmående – modevetenskap är ju så himla intressant och det är svårt att enbart fokusera på det allra viktigaste. Men, att känna sig som en människa och inte en zombie går faktiskt före alla bra betyg i hela världen och utan den där söndagen hade jag kanske glömt bort det.

Detta är en del av Emily Dahls julkalender, gå in på hennes blogg för att läsa mer.

21:01

Lämna en kommentar: