Lucka nummer nio

Lucka 9 – en bild från din arbetsplats/skola:

16Hej från sal 621 på Campus Helsingborg! Ni får dock se utsikten (till Danmark!) istället för själva klassrummet i sig är inte speciellt festligt.

17Heltidsstudier innebär ju en hel del arbete utöver föreläsningarna och det brukar jag göra någonstans i Lundagård som är universitetsområdet här i Lund. Dock har jag fuskat och pluggat hemma nästan hela förra kursen. Måste verkligen ta mig i kragen och pallra mig iväg snart, det är mycket bättre för koncentrationen!

Detta är en del av Emily Dahls julkalender, gå in på hennes blogg för att läsa mer.

15:00

6 kommentarer

 1. lovlilett den 2014-12-13 säger:

  Vad roligt att se det här inlägget! Jag pluggar också på Campus Helsingborg, fast strategisk kommunikation :) Kan också känna igen UB här ovan? När jag bodde i Lund var det min favoritplats att plugga på :) Här i Malmö är det dock Orkanen som gäller!

  • Lisen Edwardsson den 2014-12-14 säger:

   Men vad roligt! Då kanske vi ses där någon gång! Precis, det är UB, brukar sitta antingen där eller på LUX! Vad är Orkanen för något? :)

 2. lovlilett den 2015-01-06 säger:

  Det gör vi kanske! Eller på Tangopalatset, såg att du dansar där också, kul! :) LUX vet jag nog inte vad det är? Men UB på våren speciellt alltså <3 Orkanen är ett bibliotek i Malmö som egentligen tillhör Malmö högskola, men brukar hänga där eftersom jag bor i Malmö numera. Väldigt luftigt och modernt, och med väldigt bra och blandade typer av platser :)

  • Lisen Edwardsson den 2015-01-07 säger:

   Åh du måste ta dig till LUX och plugga någon gång – det är helt fantastiskt och ligger bara några meter norr om UB! Men vad roligt! Kan vi inte mötas upp på Tangopalatset någon gång? Jag har bara dansat två gånger sedan jag flyttade ner och behöver verkligen en spark i baken! :)

 3. lovlilett den 2015-01-09 säger:

  Åh det hade varit jätteroligt! Har haft svårt att få någon reda på dansandet sedan jag flyttade från Lund eftersom jag inte känner någon som dansar i Malmö, så det hade verkligen varit roligt att mötas upp! Behöver också en spark i baken :) När kommer du in nästa gång?

  • Lisen Edwardsson den 2015-01-11 säger:

   Möjligtvis den här veckan om jag har tid! Vad har du för nummer så jag kan höra av mig? Mitt är 0708573548!

Lämna en kommentar: