Lucka nummer ett

På grund av min internetfria vecka fick jag en chock i förrgår när jag insåg att det redan var december och dags för årets blogghöjdpunkt, nämligen fantastiska Emily Dahls julkalender! Temat är ”året som gått” och jag tycker att det ska bli så himla roligt! Dock får ni ha överseende med att jag kanske inte kommer hinna posta alla inlägg i tid (men jag ska verkligen göra mitt bästa). Om ni också vill vara med i julkalendern finns utförliga instruktioner på Emilys blogg. Nu börjar vi tycker jag!

Lucka 1 – en bild från en dag du aldrig kommer glömma:

7Allt började med att vi svarade på en annons med rubriken ”gårdshus i centrala Lund”. Jag var nära att inte skicka iväg det där mailet, det verkade ju onekligen för bra för att vara sant. Morgonen därpå vaknade vi till ett telefonmeddelande från hyresvärden och dagen efter det satt vi på ett tåg ner mot Skåne. Nypa-sig-i-armen-stämning är väl den mest passande beskrivningen, inte minst när vi fick se huset med sina mörka takbjälkar och knarriga fönster. Det fanns på riktigt och det skulle med all säkerhet bli vårt framtida hem. Från och med den 20 april började drömmen om flytten och det nya liv som väntade kännas som verklighet.

10:11

Lämna en kommentar: