Lucka nummer åtta

Lucka 8 – en bild från i år som bäst beskriver din vardag:

Det var svårt att klura ut hur jag skulle gå tillväga. Tillslut fick det bli två bilder på människorna jag spenderar det mesta av min tid med.

15Först ut är en på några i min gulliga klass som jag ju hänger minst tre gånger i veckan med. Tror vi kommer att ha tre toppenår tillsammans! (Hjälp! Det är bara två och ett halvt år kvar nu)!?

14Sedan har vi mitt lilla Uppsala-gäng. Vi var alla mer eller mindre bekanta innan vi flyttade hit men kände inte alls varandra lika bra som nu. Efter att vi precis flyttat hit var det väldigt skönt att umgås med några bekanta ansikten och sedan blev det bara oftare. Älskar att jag måste slita mig ifrån konversationen vid fyra på morgonen en onsdag eller att hitta på knäppa saker på dansgolvet med dessa.

Detta är en del av Emily Dahls julkalender, gå in på hennes blogg för att läsa mer.

20:08

Lämna en kommentar: