Levis Vintage 701

11Titta! Jag har köpt ett par jeans för första gången på nästan fyra år. Dessa kommer från Levis och är en exakt kopia på hur de såg ut på 50-talet. Jag ÄLSKAR dem! Trots den höga midjan är de faktiskt väldigt bekväma och de blir bara mjukare för varje användning. Är så oerhört peppad på byxor nu, vilket fantastiskt plagg det är!

12

10:00

4 kommentarer

 1. Sofia den 2015-03-25 säger:

  Så snyggt!! Jag är förresten i Malmö (och förmodligen lite Lund) under Valborgshelgen. Hoppas du är där nere då och att vi hinner ses! Kramis!

  • Lisen Edwardsson den 2015-03-27 säger:

   Vad roligt!!! Det är jag förstås! Vi får höras om en fika och liknande! Kram!

 2. A den 2015-03-28 säger:

  Vart hittade du dom? jag vart inne i levis-affären i Malmö men dom fanns ej där..

  • Lisen Edwardsson den 2015-03-30 säger:

   De kommer från Levis Vintage som verkar vara en separat del av Levis och säljs därför inte i deras vanliga butiker. Jag beställde mina från Sivletto, det fungerade jättebra!

Lämna en kommentar: