Hej – det var visst ett tag sedan

1 2Det var visst april när vi hördes sist. Världen hade ännu inte slagit ut i grönska, vantar var fortfarande en väsentlig del av ens vardag och jag hade inte ens börjat bestiga det berg av skolarbete som väntade i maj månad. Mitt i all stress gjorde jag en liten parantes efter ”blogga” i min att göra-lista som löd ”när du har lust”. Uppenbarligen tog det sin lilla tid att hitta tillbaka, men nu tror jag att orken har infunnit sig igen. Framförallt ägnar jag mig äntligen åt lite mer dokumenterbara aktiviteter än att enbart äta, sova och plugga. Först kommer det nog att dyka upp lite överblivna bilder från månaden som varit men sen ska ni få följa med på diverse sommaräventyr. I skrivande stund sitter jag barfota i Folkets Park i Malmö och äter en halloumirulle efter jobbet (jag har fått jobb på Myrorna!) i väntan på att dansen ska börja, men jag funderar på att ta en powernap i gräset då jag är helt slut efter att ha försökt lära mig kassasystemet hela dagen. Hur som helst känner jag på mig att det här kommer att bli en sådan utmärkt sommar och jag håller tummarna för att ni vill fortsätta hänga med! Jag har saknat er!

18:30

Lämna en kommentar: