fyrahundrafemtionde

1. Berätta om dig själv.

Låt oss börja med lite grundfakta: Jag heter Lisen Edwardsson, är sjutton år och bor i Sveriges fjärde största stad, Uppsala. Där går jag i Katedralskolan på samhällsprogrammet med inriktning Deutsche Klasse, vilket betyder ungefär att jag läser fruktansvärt mycket tyska jämt (ända upp till steg 7).

När jag får göra vad jag vill pratar/hånglar/myser jag helst med Karl eller fikar på Genomfarten med mina vänner! Något annat som är det bästa jag vet är att shoppa second hand. Mitt förråd av vintageklänningar som är lite för fina för att användas växer hela tiden!

Saker jag tycker om: The Beatles, sommarhalvåret, att fylla år, resor, åka skidor/skridskor, festivaler, maskerader, tidigt 60-tal, pussar i nacken, dans, läsa bloggar, språk, film som är bra på riktigt, vinylskivor och politik.

Saker jag inte tycker om: orättvisor, att jag måste läsa matematik B, slask, SJ:s alldeles för höga biljettpriser, när någon är arg på mig, att jag bara gått halva gymnasiet, allt som känns onödigt, müslin i botten av paketet, när jag inte kan andas, strumpbyxor som går sönder och kaos, men mest orättvisor!

21:40

Lämna en kommentar: