femhundratrettioförsta

Nu när det äntligen har blivit varmt utomhus kan det ju vara lägligt att berätta vad jag ska ha för mig i sommar! Först åker jag med Karl och några från hans familj till Kreta. Är så himla pepp och livrädd på samma gång för jag har aldrig åkt till ett så varmt ställe förut och jag kommer antagligen komma hem rödare än någonsin.

Den artonde juni fyller jag arton år!!! Inte klokt hur fort tiden går men bilden är i alla fall från min superbraiga födelsedag i Skåne förra året!

Min bror ska gifta sig! Är så glad för hans skull och vet inte alls vad jag ska ha på mig än! Bröllopet är på Öland dessutom så lite loppisar och windsurfing ska också hinnas med.

I juli bär det av till Emmaboda och där ska jag bara dansadansadansa i fyra hela dagar. Bilden ovan är från Peace & Love förra året.

Den här resan är inte bokad än men det är nästan säkert att jag och Karl ska åka ner själva till München och bo hos mina släktingar. Pirrar i hela hela magen av nervositet när jag tänker på det för då måste jag verkligen prata tyska.

Till Schweiz ska vi visserligen inte på sommarlovet men det blir en bra start på skolan när vi åker och hälsar på våra utbytesstudenter. Chokladfabrik och kanotpaddling tror jag står på schemat! Åh det här blir fantastiskt!

12:58

1 kommentar

  1. Vicky den 2012-05-28 säger:

    låter som en supersommar. har också biljett till emmis, men får se om jag inte måste jobba. humhum.

Lämna en kommentar: