femhundratjugonionde

Det här är vad jag fick med mig hem från Berlin! Först en 60-tals klänning från fantastiska Made In Berlin affären.

På marknaden i Mauerpark köpte jag den här blusen med superfin krage.

Den här jackan som jag för övrigt nästan har flyttat in i.

Och den här jättefina tygpåsen.

En av de dumma sakerna med Tyskland är att alla affärer är stängda på söndagar, till och med matbutiker! När jag och Karl tog en promenad för att leta efter ett fik hittade vi ett skyltfönster till en potentiellt bra second-hand butik på vägen som tyvärr var stängd. Men vi hade sådan himla tur för precis då skulle ägaren in och jag lyckades övertyga henne att jag skulle få kolla lite ändå och där inne på en skyltdocka hängde klänningen ovan som dessutom passade alldeles perfekt!

14:17

3 kommentarer

 1. Elise den 2012-05-17 säger:

  Älskar kappan och tygpåsen :D

 2. hejhej den 2012-05-21 säger:

  Hej
  skulle du rekommendera Berlin, London eller Paris som resmål? Vilken stad tycker du bäst om? :)

  • Lisen Edwardsson den 2012-05-23 säger:

   Hej du!
   Jag har varit i alla dem städerna men det var ett himla bra tag sen jag var i Paris så jag känner inte riktigt att jag kan uttala mig om den staden!
   Berlin och London däremot! Jag kan verkligen inte välja vilken jag gillar bäst, båda är helt fantastiska! Billig mat och underbar shopping! Dock tror jag att det nog är lite billigare att flyga till och bo i Berlin och så sägs det ju att det är Europas festhuvudstad! Men i London är ju språket inga problem och människorna är trevliga på ett helt annat sätt än här hemma! Jag kan verkligen inte välja utan tycker att du borde besöka båda två om du har chansen! Själv måste jag genast bege mig till Paris igen känner jag nu!

Lämna en kommentar: