femhundraartonde

Påsklovsonsdagen spenderade jag och Rita i Stockholm för lite vintageshopping. Här kommer några av hennes bilder från dagen:

Jag hittade min drömsoffa på Stadsmissionen som tyvärr var alldeles för komplicerad att frakta hem på tåget. Blir fortfarande lite ledsen av tanken på alla filmkvällar vi nu inte får uppleva tillsammans den och jag.

I Ropsten var våren på god väg.

Fina Rita på tunnelbanan.

Och sist men inte minst Ritas paj, min kladdkaka och vår gemensamma tekopp.

18:03

1 kommentar

  1. sandra den 2012-04-18 säger:

    hej lisen! jag hittade din blogg för första gången någon gång i vintras, men så tappade jag bort den. nu har jag hittat hit igen, och det var en himla tur, för åh, vad mycket jag tycker om din blogg. den är så blommig och fin! det är din header också förresten. jo, nu tänkte jag vara läskig och fråga en lite läskig sak. det är nämligen så att jag läser en kurs som heter textkommunikation på min skola och i den håller vi på och skriver reportage. jag skriver om vintagevärlden och undrar om jag skulle kunna få intervjua dig personligen och ställa några frågor om vintage? det skulle vara himla formidabelt om du har lust att vara med i mitt reportage! om du tycker att jag är superskum nu och vill veta mer om mitt reportage/den mystiska sandra så kan du fråga.

Lämna en kommentar: