Facebook och andra ställen du hittar mig på

14Hörrni! Jag har skaffat en Facebooksida! Skulle bli så himla glad om ni ville gå in och gilla den. När vi ändå är igång tänkte jag att vi kunde gå igenom vilka andra platser jag befinner mig på internet.

13För det första så får ni jättegärna följa mig på Bloglovin! Det är nog en av mina bästa platser på internet eftersom man får skapa sig en egen härlig värld att försvinna i då och då.

12För några månader sedan raderade jag hela mitt Instagramarkiv eftersom det kändes så skönt att börja om på nytt. Nu är tanken att det snart ska trängas mängder av färgstarka ögonblicksbilder från min vardag där.

15Sist men inte minst samlar jag all min inspiration på Pinterest.

Tipsa gärna om era olika konton som jag borde börja följa!

09:00

Lämna en kommentar: