Ett restaurangbesök en fredag

10För cirka två veckor sedan tog jag på mig lite extra fina kläder. Jag testade även en ny foundation men insåg senare att personalen på Kicks gett mig en alldeles för mörk nyans. Detta är nu åtgärdat, lovar att jag inte går omkring med en klassisk fjortisbränna.

11Jag och Karl styrde stegen mot Saluhallen och en resturang där som jag inte minns namnet på.

12Karls pappa Patrik och hans Maria var nämligen på besök i Lund!

13Det var visst omöjligt att få till en bra bild på oss men ungefär så här såg vi ut i alla fall.

14Maten var verkligen helt fantastisk, på bilden syns en citron- och marängpaj som jag åt till efterätt. Som nybliven vegetarian är jag däremot lite chockerad över att de två fin-restaurangerna jag varit på bara haft ett kött- och fiskfritt alternativ. Med tanke på mängden vegetarianer i samhället skulle det ju faktiskt vara rimligt med åtminstone en valmöjlighet? Har jag hamnat fel eller är det bara att vänja sig?

10:00

4 kommentarer

 1. nelliemartamarieolsson den 2015-03-20 säger:

  Är också ganska ny vegetarian. Men tror att Malmö är rätt mycket bättre (bor där, men har bott i Lund med men då var jag inte vegetarian). Exempelvis så har det öppnat en ny restaurang som heter Kv. Åkern där 3 av fem rätter är veg. Har inte ätit där än dock, men trevlig grej ju! Sen finns ju helt veganska restauranger som Kao’s och Vegan Bar. Lyran kan jag rekommendera i Malmö, det är fin och riktigt god restaurang. De har en köttmeny och en veg. Känner att jag bara överöser med tips.. hehe. Men säg till om du vill ha fler :)

  • Lisen Edwardsson den 2015-03-23 säger:

   Så himla toppen verkligen, tack! Jag måste verkligen utforska Malmö mer, har liksom haft fullt upp med Lund hittills men nu börjar det bli dags!

 2. Rita den 2015-03-22 säger:

  Har också märkt det om restaurangerna! Och väldigt sällan ett veganskt alternativ :/

Lämna en kommentar: