Ett café i botaniska trädgården och en bloggåterblick

26Nu färdas vi tillbaka till sommaren och Uppsala en stund tycker jag. Där stod nämligen jag framför väggen som fick agera bakgrund till en av mina allra första bloggheaders. Hur knäppt är det inte att jag har bloggat i sju (SJU!?) år?

40Så här såg det alltså ut 2010! Minns ni de prickiga strumpbyxorna som var så trendiga då? Här matchat med en byxdress från Beyond Retro och Converse. Superman var med för första gången men i form av en stillastående man.

27Men över till det som jag egentligen skulle berätta om, en dag i juli då jag och Karl bestämde oss för att utforska vår hemstad lite grann. Fast först gick vi förbi där jag bor.

28Här är jag uppvuxen! På tredje våningen i det gröna huset.

29När jag hade hämtat vad-det-nu-var-jag-skulle-hämta begav vi oss till Botaniska Trädgården.

30Om somrarna finns där nämligen ett sommarfik vid namn Café Victoria.

31Vi tog en citron- och en chokladbiskvi att dela på och så njöt vi av det fina utsikten.

32Liksom! <3 De har öppet till den 30 september så skynda er dit om det är fint väder och ni befinner er i närheten.

33När jag var på väg hem knäppte jag den här bilden på det allra mest klassiska Uppsalamotivet och så var den turistdagen fullbordad!

08:00

Lämna en kommentar: