En vecka utan internet

God morgon! Efter att jag följde Saras ”reading depravation” fastnade tanken hos mig på att göra någonting liknande själv. Hon gjorde det ju i och med sin utbildning och målet var att använda tiden till att vara kreativ. Från och med idag tänkte jag alltså försöka klara mig utan internet i en hel vecka! Min plan är att jag ska ägna tiden som blir över till att göra sådant som jag aldrig hinner annars, till exempel ta tag i den meterhöga klädhögen med syprojekt. Jag har dessutom hemtenta den här veckan så det passar extra bra med färre distraktioner. Några undantag är dock redan planerade, ikväll tänker jag titta på Historieätarna och på onsdag blir det Bonde söker fru och Paradise Hotel hemma hos Gustav och Maria. Dessutom får jag lyssna på musik för det gör jag verkligen aldrig annars.

Okej! Om allt går som det ska så hörs vi om en vecka!

10:03

1 kommentar

  1. sara den 2014-11-25 säger:

    hurra! heja dig!

Lämna en kommentar: