En sista Roaccutanuppdatering

2För en månad sedan tog jag mitt sista Roaccutan-piller! Låt oss kika på hur utvecklingen har sett ut:

Förebilder.

4 En månad senare.

1Fyra månader senare.

2Och så nu, ett halvår senare!

Det känns så himla bra att det äntligen är över! Trots att jag inte har märkt av värre biverkningar än extrem torrhet och njutit av icke-fett hår, så ska det bli skönt att känna mig som vanligt igen. Framförallt ska det bli fantastiskt att slippa ta blodprov var sjätte vecka, det har nämligen hänt två gånger att de behövt sticka flera gånger vilket ju inte är speciellt trevligt.

Sedan har vi förstås mitt största orosmoment innan jag började med kuren, det här med att inte få dricka alkohol som student. Det tog verkligen ett tag att vänja sig att gå på fest nykter, jag har alltid älskat att dansa så att gå på klubb var inga problem, men det tog emot mer än vanligt att prata med nya människor på hemmafest. Efter några månader släppte dock de flesta spärrarna ändå och jag har absolut inte haft tråkigt bara för att jag skippat alkoholen, tvärtom. Jag har dessutom lärt mig att jag ju inte alls blir bakis på riktigt utan oftast bara lider av sömnbrist, eftersom jag mådde nästan precis lika kasst dagen efter ändå.

3Bilden står mina vänner Fanny och Moa för.

Jag tyckte att jag var väldigt rolig när jag lite löst rubricerade första utgången som ett Prohibition Party anno USA 1933. Citatet hämtade jag från den här gulliga bilden. Allt som allt var det en väldigt nyttig erfarenhet att vara nykter i ett halvår, men nu ska det bli skönt att kunna välja om jag vill dricka alkohol eller inte. Klart slut på Roaccutan-uppdateringarna!

08:00

2 kommentarer

  1. Lina den 2016-05-03 säger:

    Hej! Jag har en fråga angående en helt annan sak än ämnet på det här inlägget. Jag tycker att din inredningsstil är så himla fin och skulle tycka att det vore så kul med ett ”hemma hos”-inlägg! Bara en liten tanke på en tisdag. Tack och hej!

    • Lisen Edwardsson den 2016-05-08 säger:

      Hej Lina! Vad himla glad jag blir av din kommentar! Jag ska absolut göra ett sådant inlägg, i dagsläget är dock vår lägenhet inte tillräckligt klar (vi har exempelvis inga tavlor uppe på väggarna eller lampor i alla rum), men så fort det börjar arta sig så kommer det ett sådant inlägg! Tanken är att vi ska försöka göra så mycket som möjligt nu i sommar, så kanske i höst helt enkelt! Tack för att du läser!

Lämna en kommentar: