En ny hårborste

1 2 3Jag har köpt en ny hårborste! Och inte vilken som helst utan en från Mason Pearson, efter att jag hört så himla mycket gott om dem. Den var verkligen svindyr, men jag ser det som en investering – sköter jag bara om den ordentligt efter de noga instruktionerna kommer den att hålla hela livet. Dessutom känns det extra bra att veta exakt var och hur den är tillverkad. Och framförallt blir håret så himla mjukt! Jag har väl inte lagt märke till någon enorm kvalitétsskillnad än, men förhoppningsvis behöver jag inte klippa av lika mycket hår som senast när jag går till frisören!

17:03

2 kommentarer

  1. Karoline den 2016-01-08 säger:

    ÅH! En sån har jag velat ha så himla länge men aldrig tagit mig råd att köpa! Kan du inte berätta mer om den och vad kostar den egentligen? Kram

    • Lisen Edwardsson den 2016-01-09 säger:

      Den kostar… 1385 kronor på NK. Men den är handgjord i England i deras fabrik med 60 anställda! På hemsidan kan du kolla vilken typ som passar ditt hår, jag valde Junior-modellen med med ”bristle & nylon” eftersom jag har rätt tjockt hår. Som sagt så kan jag verkligen inte lova att den gör underverk, men i vilket fall tycker jag det känns fint att äga en hållbar och etisk borste med lite historia! Hoppas allt är fint med dig Karoline! Kram!

Lämna en kommentar: