En lista om tid

Processed with VSCOcam with f2 presetKära ni! Jag lever och allt sådant där, har bara haft så otroligt mycket att göra de senaste veckorna. Nu när både hemtentan och projektarbetet är inlämnat har det förhoppningsvis lugnat ner sig lite. Vad passar väl bättre än en lista om tid en dag som denna? Jag har snott den rakt av från Sandra.

Vad är ditt förhållande till tid?
När jag var yngre ville jag bara att tiden skulle gå fort så att jag kunde få bli vuxen och liksom börja livet på riktigt. Just nu känner jag mig väldigt bekväm där jag är och snarare orolig inför vad som väntar i framtiden, efter universitetet.

Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Jag är en sådan himla mellanmänniska, gillar varken morgonen eller kvällen utan presterar bäst någonstans mitt på dagen.

Vilken är det bästa veckodagen?
Lördagar är alltid trevliga då man fortfarande har en massa helg framför sig och så händer det oftast något roligt på kvällen.

När går tiden som snabbast?
När jag besöker diverse loppisar och second handbutiker, tror verkligen det är då jag hamnar i något slags flow.

Processed with VSCOcam with p5 preset

När går tiden som långsammast?
På föreläsningar! De kan vara hur intressanta som helst men helvete vad långsamt det går.

Hur länge tar det för dig att sminka dig?
Eftersom jag gör det så sällan får jag aldrig riktigt någon rutin på det, brukar planera in ungefär en halvtimme på morgonen och ännu längre om det är dags för fest!

Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett denna?
Jag skulle jättegärna låna en tidsmaskin och resa tillbaka till alla epoker för en stund. Däremot känns det som att 2015 är en relativt bra tid att leva i, jämställdheten har åtminstone kommit en bit på vägen och jorden är inte helt trasig än.

Äter du fort eller sakta?
Varken eller tror jag.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Umgänge! Jag är väldigt bra på att bortprioritera allt annat, trots att jag lovar mig själv att jag bara får stanna en viss tid blir jag alltid kvar flera timmar längre ändå.

Vad gillar du minst att lägga tid på?
Borsta tänderna. Herregud alltså, vilken värdelös syssla.

När brukar du går upp och lägga dig på vardagar?
Jag brukar försöka komma i säng runt elva men det är inte alltid det blir så, går oftast upp runt åtta. Känner mig fortfarande som världens tröttaste tonåring som behöver minst nio timmars sömn för att fungera ordentligt.

Ditt längsta förhållande?
Snart fem år!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vad är den längsta perioden du varit singel?
Från noll till sexton.

Vad skulle du gärna haft mer tid till?
Att lära mig sy ordentligt, men när jag väl har tid över blir det aldrig av.

Vad gjorde du för tre timmar sedan?
Klippte håret. Tips: frisörskolors elevklippning är så otroligt bra och prisvärt, för 120 kronor får du den noggrannaste klippningen i ditt liv!

Vad gör du om tre timmar?
Äter middag och gör mig i ordning inför min vän Annelis inflyttningsfest!

Var ser du dig själv om tio år?
Förhoppningsvis har modevetenskapsutbildningen (kanske i kombination med någon annan) lett till ett jobb. Jag vill gärna bo utomlands men när jag är snart 31 kanske det är dags att bosätta sig i Stockholm och börja bilda familj.

16:23

3 kommentarer

 1. Matilda den 2015-05-16 säger:

  Hallihallå! Vilken frisörskola klipper du dig på i Lund? Har bott här i två år och känner att det är dags att hitta någonstans att klippa sig :)

  • Lisen Edwardsson den 2015-05-16 säger:

   Hej Matilda! Jag klippte mig på SKULT Education på Stortorget och de var jättebra och noggranna! Har hört att det ska finnas elevklippningar på Polhemsskolan också!

 2. Sofia Zaid den 2015-05-18 säger:

  Hoppas du kanske blir modedesigner eller nått sen då, spännande!

Lämna en kommentar: