En helt vanlig sommardag

76 Nu tänkte jag att ni skulle få följa med på hur de flesta av mina dagar har sett ut den senaste tiden. Upp strax efter klockan sju och på med kläder, den här dagen blev det en linneklänning från Muji.

77Skynda mig till stationen och parkera cykeln på min självutnämnda parkeringsplats (brukar på riktigt parkera precis bredvid i protest om en annan cykel varit dum nog och tagit stället).

78För att ta mig till jobbet måste jag byta till buss vid Triangeln, då brukar jag passa på att fånga lite Pokémons.

7909.30 är jag framme! Den här dagen jobbade jag alltså på Myrorna Ystadvägen, men ibland befinner jag mig i citybutiken eller på Emporia också!

80Efter arbetsdagen var avklarad tog jag mig hem i världens regnoväder och sedan begav jag och Karl oss till Tugg i Lund för att fira att han äntligen var hemma efter två veckor i Uppsala. Deras halloumiburgare är fantastisk!

81 Hej hej!

82Efteråt svängde jag förbi dansen i stadsparken. Att nyligen äta en himla massa middag och sedan dansa shag var dock en väldigt dålig idé, det tog mig dubbelt så lång tid att ta mig hem eftersom jag mådde så illa…

08:00

Lämna en kommentar: