En första Roaccutanuppdatering

4Nu har det gått lite mer än en månad sedan jag började äta Roaccutan och visst ser man skillnad? Det tog faktiskt bara en vecka tills knottrorna i min panna försvann och nu känns det som att min hy försöker trycka ut all resterande finnkapacitet. På fredag ska jag till läkaren igen och tanken är att vi ska höja dosen så att det förhoppningsvis går ännu snabbare. Annars så mår jag faktiskt rätt bra! I början kändes det som att jag fick ont i kroppen men eftersom jag inte har kvar de symptomen vet jag inte om jag bara inbillade mig. Däremot har jag ett återkommande dunkande ljud i mitt öra som kanske kan kopplas till medicinen, dessutom börjar jag bli väldigt torr och har därför inlett ett missbruk av läppbalsam. Det finns ju dock för och nackdelar i allt, jag har exempelvis märkt att mitt hår har tappat förmågan att bli fett vilket ju är oerhört praktiskt! Klart slut på en första uppdatering!

09:35

2 kommentarer

  1. Jonna den 2015-10-26 säger:

    Hej! Jag har också tagit den kuren. Det blev jättebra tillslut men jag blev också torr och hade ont i lederna. Spännande att höra hur det går för dig :) Skillnaden kom ju rätt snabbt. Lite läskigt är det ju att det kan påverka kroppen så mycket ett tag. Hur lång kur kör du?
    Lycka till i fortsättningen!

    • Lisen Edwardsson den 2015-11-04 säger:

      Hej Jonna! Vad skönt att höra från någon som också har gått igenom samma sak, jag kanske inte inbillade mig att lederna gjorde ont i alla fall! I dagsläget är det lite oklart hur länge jag kommer att köra men troligtvis i ett halvår, så till mars! Kram och tack!

Lämna en kommentar: