Dr. Martens mono black och skoblock

4 5 6 7Jag köpte mina första Dr. Martens när jag och Karl var i London 2011 och bar dem sommar som vinter tills jag… tappade bort dem i höstas (fråga mig inte hur). Sedan dess har min annars modesta skogarderob ekat tom. Jag tycker nämligen att det är extremt svårt att hitta skor som jag gillar och det slutar alltid med att jag återvänder till Dr. Martens. Denna gång blev det ett par helsvarta och jag tror att vi kommer trivas väldigt bra ihop (efter en månads krigande med skavsåren det vill säga).

8 9Väl omhändertagna skor gynnar ju både plånboken och miljön, men jag måste verkligen bättra mig på den fronten. När jag var hemma i Uppsala fick jag dessa skoblock och en impregneringsspray av min mamma, så nu finns det inga fler ursäkter längre. Är faktiskt riktigt pepp på att få mina nya skor att hålla så länge jag bara kan.

08:00

Lämna en kommentar: