DIY: dansskor med mockasula

Nu vet jag egentligen inte om det är några av er som dansar lindy hop? Om ni inte gör det bör ni givetvis börja med detsamma för det är ju något av det roligaste som finns, och då kommer ni också kanske ha nytta av det här inlägget!

7Efter att mina favoritdanskor slutade tillverkas letade jag frenetiskt efter ett ersättningspar men hittade inga som var lika fina. Jag beslutade mig istället för att ta saken i egna händer och började med att köpa ett par Keds. De är så himla dyra i Sverige så frakten till trots blev det ändå billigare att beställa från brittiska Amazon. Visste ni förresten att Keds är ett av de allra första sneakersmärkena?

8Dessutom beställde jag två mockaark med klisterbaksida från Soles2dance. Tyvärr hittade jag ingen Europeisk återförsäljare och frakt samt tull från USA kostade en hel del. Dock överskrider inte slutpriset ett par helt nya skor och på två ark får jag (som har storlek 37,5) ut tre par sulor.

9Sedan är det bara att rita av sulan och klistra på undersidan av skon. Det var lite pilligt men blev väldigt bra tillslut. Nästa steg är att gå omkring i skorna ett tag och efter att jag hade gjort det på vårt odammsugna golv var de alldeles för smutsiga för att fotas, så tyvärr har jag ingen bild på resultatet. Nu ska det bli spännande att se hur bra de faktiskt håller på dansgolven!

08:00

1 kommentar

  1. Patrik Lindgren den 2018-01-14 säger:

    satt dessa sulor kvar på skorna efter lite dansande?

Lämna en kommentar: