Det sista av sommaren i Uppsala

41Här kommer de allra sista sommarbilderna från Uppsala! Först ut är en på hunden Peppar, tagen under en av många kvällar på landet hos Karls mamma.

42Karl och jag åkte även till hans stuga i Herräng över en helg. Där tittade vi på Mad Men och plockade nästan mogna smultron och krusbär.

43Jag passade förstås på att dansa på Herräng Dance Camp. Det var tredje året jag var där men första gången utan att gå kurs. Jag insåg att två nätter verkligen inte var nog så nästa sommar ska jag försöka vara där åtminstone en vecka.

44Tillbaka i stan tog jag tåget till Stockholm för att picknicka med de här fina personerna: Elsa Maria och Sofia!

46En annan dag åkte jag och Karl på bilutflykt till Vela utanför Enköping för att hänga med Agnes i hennes våffelvagn! Hennes mamma har ju två gigantiska lador fyllda med vintage på gården, så när det har varit öppet har Agnes sålt våfflor utanför. Vi fick smaka och de var helt magiska!

45Sist ut är dessa bilder från Örbyhus slott där vi gick på en visning och fick titta på fängelset där Erik XIV förgiftades och dog.

47Vi fick även se det gamla stallet.

48Och en massa fordon från olika tider. Bäst var det här hjulskyddet som kusken skulle flytta varefter damerna gick så att de inte riskerade att smutsa ner sina kjolar. Ett stycke rörande modevetenskaplig historia.

08:00

Lämna en kommentar: