Det allra sista inlägget

Det är med ledsenhet i hjärtat som jag sätter mig ner för att skriva det här inlägget – det allra sista. Jag har bloggat mer eller mindre aktivt under de senaste åtta (!) åren, det har inneburit mycket arbete men fördelarna har alltid övervägt slitet. Sedan en tid tillbaka har däremot alltsammans mest börjat kännas som ett nödvändigt ont och därför blir det här mitt sista inlägg. Det har verkligen inte varit ett lätt beslut, bloggen är så tätt sammanlänkad med min vardag och mina överväganden har nästan känts existensiella i den grad att jag inte riktigt vet vem jag är och hur jag agerar i vissa situationer utan den.

Jag är så oerhört glad över att jag som fjortonåring började dela med mig av mitt liv på internet. Förutom att bloggen har utvecklat mitt skrivande, lärt mig att fotografera och redigera bilder har den också bidragit till att jag har fått vara med om en hel rad roliga händelser. Mest av allt är jag dock tacksam över alla de fantastiska människor som jag aldrig hade lärt känna om det inte vore för den här platsen.

Nu är det ju förstås så att jag inte försvinner från internet för evigt och om ni vill fortsätta följa mig så kommer jag ha oändligt mycket mer tid att lägga på exempelvis Instagram. Där heter jag @absolutlisen och det skulle göra mig mer än glad om ni hängde med dit!

Innan vi säger farväl vill jag vill passa på att skicka en stor himla kram till alla er som har kikat in här genom åren, till er som har kommenterat, mailat eller bara läst. Jag kan inte nog uttrycka hur otroligt jag tycker att det är. Det var nog allt för nu. Hejdå! <3

08:00

2 kommentarer

  1. Madeleine den 2016-10-10 säger:

    Åh! Det var ett klokt beslut, man måste koncentrera sig på livet och hur man mår i första hand. Stort lycka till med allt, du är saknad i bloggsfären! <3

    • Lisen Edwardsson den 2016-10-13 säger:

      Tack finaste Madeleine! <3 Hoppas att vi får tillfälle att ses snart i vilket fall!

Lämna en kommentar: