CPH Fashion Week, en mirakelkur och radiodrömmar

Hej igen! Min inspiration har varit ungefär lika frånvarande som solen de senaste veckorna. För att bloggandet ska vara något roligt har jag lovat mig själv att jag bara får skriva när jag känner för det, som just nu! Förhoppningsvis är vi på banan igen, solen och jag.

1Sedan sist har jag i alla fall försökt väcka liv i mitt instagramkonto (heter absolutlisen där med). De första tre bilderna togs i samband med Köpenhamns modevecka som mitt program fick chansen att gå på.

2Att gå på modevisning var verkligen allt jag hade förväntat mig. Gratis drinkar klockan elva på förmiddagen och dödsseriösa stenansikten på front row.

3En fredagsselfie på det!

4Och så mitt bästa förkylningstips: te med ingefära, citron och honung har räddat mig från en begynnande sjukdom sedan årskiftet nu.

5Sist får denna ovanliga bild på lundensisk snö representera en glad nyhet. Jag har nämligen blivit antagen till studentradions tio-veckors kurs i radioproduktion!!! Det enda jag vet om framtiden är ju att jag någon gång vill jobba med radio. Är verkligen orimligt peppad på detta, på onsdag drar det igång!

Så! Det var allt från mig så länge, jag hoppas att ni också mår bra!

19:30

4 kommentarer

  1. Gerda Sidwall Thygesen den 2015-02-16 säger:

    WIHO, ser fram emot att höra dig på radio i framtiden! Jag och resten av uppsalagänget kommer sitta klistrade framför radioapparaterna när du sänder för första gången :)

  2. lindbergellen den 2015-02-16 säger:

    Du är ju så himla fin!

Lämna en kommentar: