åttahundrade

11Klurade ni ut bokstavsjakten i förrgår? Det känns otroligt roligt att äntligen kunna avslöja vad det är för kul som jag och ett gäng andra fantastiska bloggare hade tänkt ställa till med, nämligen en Vintagebloppis! Den 4 maj kommer Kristinehovs Malmgård att fyllas till bredden av utvalda ting från våra hem och garderober. Själv kommer jag att ta med mig en hel hög av fina vintagekläder! Under dagen kommer det även att bjudas på en rad festliga saker så som, tävlingar, livemusik och goodiebags.

För dig som inte har möjlighet att åka till Stockholm; misströsta inte! Tillsammans med vår fina samarbetspartner, Tradera kommer vi att auktionera ut en hel del godbitar, både innan och under dagen. Vinsten (och hälften av inträdet) kommer oavkortat att gå till superviktiga organisationen Kvinna till Kvinna som jobbar för att stärka kvinnors situation i utsatta länder.

 

karta02Visst låter det toppen? Jag hoppas verkligen att vi ses där! Så länge kan ni läsa mer på vår hemsida, gå med på eventet på facebook och följa oss på instagram (@vintagebloppisen).

ps. Den fina affischen och kartan har talangfulla Un Vélo-Emelie knåpat ihop.

13:22

Lämna en kommentar: