ArtCouture – I huvudet på Bea Szenfeld

Nu har jag sommarlov! Och oj vad välbehövligt det är, min kropp känns fortfarande helt mörbultad av ett års mer eller mindre konstant stressande. Fast det har ju varit väldigt roligt också förstås, jag har bilder från två tillfällen på modevetenskapen kvar att visa!

20Först ut från när vi var på Dunkers kulturhus i Helsingborg och såg utställningen ArtCouture  – I huvudet på Bea Szenfeld.

21En briljant utställning som utspelar sig i en fiktiv simhall, här går jag precis över poolkanten.

22Sedan möts du av badtofflor och vikväggar.

23Och Szenfelds fantastiska kreationer förstås!

24 25 Den här apan är min favorit, det är en väska med ett enda litet fack där det får plats ett busskort.

26Bäst av allt är dock den här installationen som handlar om det fruktansvärda i att förlora någon som är yngre än en själv. Under foten på varje bebis finns ett namn från en riktig dödsannons. Gå och se utställningen om du har möjlighet! Den pågår fram till den 30 augusti.

27Dagen efter hade vi workshop med ingen mindre än Bea Szenfeld själv! Vi gjorde kollage och vek origami, jag blev så inspirerad att jag fortsatte hemma och har lyckats vika både en papegoja och en drake.

14:00

Lämna en kommentar: