Andra hälften av oktober

Lite så här har hösten i Lund sett ut hittills:

72Jag och Karl gick och pluggade tillsammans en dag, dels på universitetsbiblioteket som lyste upp omgivningen med de flammande löven.

73Vi hade glömt kontanter så istället för nationslunch fick det bli en falafelrulle vid domkyrkan. Jag har tappat räkningen på alla falaflar jag ätit sedan jag kom ner hit men det är ju så gott och dessutom väldigt billigt, det kostar aldrig över 30 kronor!

74Den här bilden kommer från en kväll när vi firade att Gerda fyllt år, först med knyttacos och sedan en förfest som aldrig tog slut.

75Jag och ett par till från min klass har även ätit lunch tillsammans!

76Här ser ni Fanny, Naomi, Anneli och Elin. Himla trevligt hade vi!

77Sedan har jag även varit på ensamäventyr och letat upp alla Myrorna och Emmaus i Malmö. Jag köpte inget den dagen men i övrigt är Skånes second handutbud så himla toppen!

78I måndags var jag även på Mejeriet och dansade för första gången sedan jag flyttade hit! ”Lady Swing Orchestra” spelade och de var så otroligt bra! Extra roligt med ett band bestående av bara tjejer förstås!

Ikväll ska jag på halloweenfest och imorgon är det november, tiden går så oerhört snabbt just nu!? Hoppas ni får en fantastisk fredag!

16:48

1 kommentar

  1. Gerda Sidwall Thygesen den 2014-10-31 säger:

    ASSÅ kommer aldrig sluta beundra finfina universitetsbiblioteket! Älskar att det är så många fina hus i Lund!! Måste bara kommentera på den enormt stela bilden på mig. Hahahaha. Fångad i en inte så avslappnad pose. ;)

Lämna en kommentar: